MIKRO ROLL

A MIKRO ROLL Ipari és Kereskedelmi Kft elnevezésű társaságunkat 1992-ben alapítottuk, döntően csapágy, görgőslánc, lánckerék, ékszíj, tengelytömítések témakörébe tartozó termékek forgalmazására. Palettánkon kisebb súllyal, de szerepelnek más műszaki cikkek is, úgy, mint egyszerű szimeringek, seegergyűrűk, egyéb műszaki gumiáruk, gumilemezek.

1997-től a FAG csapágyak területi forgalmazói vagyunk, így e pillanatban vevőinket a standard-től (MGM, KG, CODEX, ZVL, TR, stb.), a minőségi csapágyakig (FAG, INA, SKF, KOYO, NTN, NSK, TORRINGTON, stb.) tetszés szerint ki tudjuk szolgálni. Természetesen tartozékokkal (házak, hüvelyek, biztosító elemek) együtt.

1998-tól a LOCTITE és TEROSON termékek körével bővült a kínálatunk, ettől kezdve a ragasztás és tömítéstechnika, valamint a gépjármű felületvédelem területére is ajánlhatjuk magunkat. Továbbá az ESAB hegesztő elektródákat, felrakó elektródákat, CO hegesztő huzalokat egyaránt forgalmazzuk.

2006-tól szerződéses szakkereskedői lettünk a világhírű GEDORE szerszámcsoportnak, így Ügyfeleinket minőségi szerszámmal is ki tudjuk szolgálni, valamint a KLANN autóspecifikus célszerszámait is elérhetővé tesszük Ügyfeleinknek.
Ugyanennek a szerződésnek köszönhetően a PRESSOL kenéstechnikai eszközök széles palettáját is kínáljuk, valamint a GERTUS, FORMAT, DORMER VOGEL, YORK fémmegmunkáló és mérőeszközök palettáját is kínálatunk részévé tettük.

Az AGIP kenőanyagok teljes körét (motor- és kenőolajok, kenőzsírok, hidraulika és fékolajok) kínáljuk. A különböző szerelési feladatok elvégzéséhez ajánljuk a professzionális GEDORE, valamint GEDORE RED, FORMAT kézi szerszámokat és a ipari minőségű gépi- és kézi szerszámok nagy választékát.
Szállítóink valamennyien rendelkeznek ISO 9002 vagy egyéb nemzetközi minősítéssel, ezzel mind a termékekre, mind a kiszolgálásra garantált a legjobb minőség.

Értékesítési stratégiánk hangsúlyos célkitűzése a vevő minél teljeskörűbb kiszolgálása, a széles paletta lehető legtöbb elemével, a csomagküldő szolgálat és az adott érték feletti vásárlás esetén a házhozszállítás szolgáltatásával.
Partnereinkkel folyamatos kapcsolatépítésre törekszünk, ilyen kapcsolat esetén egyedi ármegállapodásokat ajánlunk (árengedmény, fizetési határidő).

Reméljük weblapunk felkeltette érdeklődését, örvendetes lenne számunkra az Önök partnerének lenni.
További felvilágosításért, árajánlatkérésért kérem, hívja az elérhetőség menüpont alatti telefonszámokat, vagy küldjön levelet az ott található e-mail címre.

Várjuk érdeklődésüket!

Üdvözlettel: Halasi Balázs