Rólunk

A MIKRO ROLL Ipari és Kereskedelmi Kft elnevezésű társaságunkat 1992-ben alapítottuk, döntően csapágy, szerszám, hajtástechnika témakörébe tartozó termékek forgalmazására. Palettánkon szerepelnek még tengelytömítések, rögzítőgyűrűk, műszaki gumiáruk és további karbantartási anyagok.

1997-től a FAG csapágyak területi forgalmazói vagyunk. E pillanatban vevőinket  a minőségi csapágyaktól (FAG, INA, SKF, KOYO, NTN, NSK, EZO, TIMKEN, stb.) a standard-ig (KBS, CODEX, ZKL, stb.) tetszés szerint ki tudjuk szolgálni. Természetesen tartozékokkal (házak, hüvelyek, biztosító elemek) együtt.


1998-tól  LOCTITE termékek körével bővült a kínálatunk, ettől kezdve a ragasztás és tömítéstechnika területére is ajánlhatjuk magunkat. 

2006-tól szerződéses szakkereskedői lettünk a világhírű GEDORE szerszámcsoportnak, így Ügyfeleinket minőségi szerszámmal is ki tudjuk szolgálni.
Ugyanennek a szerződésnek köszönhetően a PRESSOL kenéstechnikai eszközök széles palettáját is kínáljuk, valamint a FORMAT, DORMER, VOGEL, SOLA, YORK fémmegmunkáló és mérőeszközök palettáját is kínálatunk részévé tettük.

2016-tól újabb partnerekkel bővítettük beszállítóink körét; Magyarország legnagyobb szerszámiportőrével, így közvetlen hozzáférésünk van a KNIPEX, KS-TOOLS, WALTER, WERA, AMF... stb termékekhez.

Egyre szélesebb kínálattal forgalmazunk lineáris technikát / golyóskocsi, sín rendszer, golyósanya, golyós orsó, menetes tengely.../

2018- ban vállalkozásunk a megnövekedett igények miatt, a jelenkornak megfelelő telephelyre költözött. Kíbővült raktárkészlettel, tágas üzlettel várjuk új és meglévő ügyfeleinket, ahol már a logisztikai feladatok megoldása sem okoz problémát. 

Az évek alatt stratégiai megállapodásoknak köszönhetően sikerült több nagyvállalat alap- és karbantartásianyag beszállítójává válnunk.

Értékesítési stratégiánk hangsúlyos célkitűzése a vevő minél teljeskörűbb kiszolgálása, a széles beszállítói palettánk lehető legtöbb elemével, a csomagküldő szolgálat és bizonyos érték feletti vásárlás esetén a házhozszállítás szolgáltatásával.
Partnereinkkel folyamatos kapcsolatépítésre törekszünk, hosszabb távú együttműködés esetén egyedi fizetési kondíciókat ajánlunk (egyedi ár, fizetési határidő).

Reméljük weblapunk felkeltette érdeklődését cégünk iránt, örvendetes lenne számunkra az Önök partnerének lenni.
További felvilágosításért, árajánlatkérésért kérem, hívja a kapcsolat menüpont alatti telefonszámot, vagy küldjön levelet az ott található e-mail címre.

Várjuk érdeklődésüket!

Üdvözlettel: Halasi Balázs

 • "hogy gördülékenyen menjenek a dolgok..."

 • Menü

 • Kapcsolat

  Mikro Roll Kft.
  H-7100 Szekszárd, Aranytó utca 14

  Telefon +36 30 160 7100

  info@ mikroroll.hu

 • QR